Szolgáltatók és szolgáltatások amelyeket nyugodt szívvel ajánlunk Szentendre és a környékén:

  • Amennyiben Szentendre környékére érkezett akkor minden bizonnyal vagy kirándulni, túrázni jött: Szentendre tour vagy pedig itt lakik a környékben ;) Sose legyen szüksége ezekben az esetekben sem autómentőre mert az egyik eset kellemetlenebb, mint a másik: azaz vagy lerobbant a kocsija műszaki hiba miatt vagy balesetet szenvedett. Jobb ezeket a dolgokat elkerülni, persze sem lerobbani, sem balesetet szenvedni nem szokás csak úgy ezek az esetek a szerencsétlen véletlenek eredményei. Ezért is mindig fontos az autó előzetes karbantartása és átnézése vezetés közben pedig mindig legyünk óvatosak, figyelmesek és nyugodtak, higgadtak próbáljunk meg mindig a vezetésre koncentrálni nem pedig más olyan dologra amely elvonhatja a figyelmünket.
  • Budapesti BMW szerviz, felkészült szakembergárda és korrekt árak jellemzik ezt a BMW és Mini gépjárművekre szakosodott autószerelő műhelyt, amely a legkomolyabb diagnosztikai eszközökkel és berendezésekkel, professzionális autószerelő csapattal várja minden kedves BMW és Mini autótulajdonost akár csak egy gyors szervizre, ellenőrzésre vagy komolyabb elektronikai hibák feltárására, sérült vagy műszaki hibás járművek javítására valamint műszaki vizsgára való felkészítésre. Karosszéria javítás, elektronikai hibák javítása, motorok javítása felújítása valamint cseréje garanciával komoly több évtizedes tapasztalattal. Amennyiben megbízható autószerelőre szervizre vágyik tegyen velünk egy próbát, autója mindvégig biztos kezekben és biztonságos helyen lesz.
  • A baleset sosem jön jókor ilyenkor természetesen az első a személyi sérülések felmérése és komolyabb baleset esetén minél előbb szakember orvost, mentőst kell a helyszínre kérni. A koccanásos balesetek esetében elegendő megegyeznie a két félnek, sőt ez jobb megoldás, mint rendőrt hívni, mert amikor egyértelmű az, hogy ki volt a balesetért felelős személy, akkor amennyiben a két fél meg tud egyezni akkor egyszerűen egy baleseti bejelentő kitöltésével és aláírásával egymás között lerendezhető az ügy. Akkor van nagyobb probléma amikor a két fél nem tud megegyezni és rendőri helyszínelésre kerül sor. Ebben az esetben mind a károsult, mind a kárt okozó jó hosszú procedúrára számíthat a kár okozója pedig egyéb kellemetlen következményeket is kénytelen lesz elviselni, ilyen lehet a büntetőpont vagy rosszabb esetben a jogosítvány hosszabb rövidebb idejű elvétele. Persze a balesethez nem mindig kell két fél, hiszen balesetet szenvedni egyedül is lehetséges egy rosszul megválasztott tempó, sebesség mellett vagy rosszul bevett kanyar következtében amikor az autó a kerítéslécek között végzi. Ilyen esetben sem feltétlen szükséges a rendőri intézkedés amennyiben a kárt mi magunk meg tudjuk oldani vagy az autó saját lábán esetleg autómentő kihívása segítségével el tudja hagyni a helyszínt. Amennyiben azonban bármilyen tárgyban, ingatlanban vagy egyéb értéktárgyban kárt okoztunk, annak a költségeit természetesen magunknak kell megtéríteni abban az esetben ha nem rendelkezünk például CASCO biztosítással.