Autómentő szolgáltatás 0-24 órában

Vállalkozásunk fő tevékenysége a NON-STOP autómentés szolgáltatás a nap 24 órájában. Járművünk a jelenleg elérhető legkorszerűbb berendezésekkel van ellátva, hogy az Ön gépjárműve biztonságosan, gyorsan a megfelelő helyre kerüljön: legyen az valamelyik szerviz telephelye vagy otthona esetleg zárt őrzött parkoló. Országosan vállaljuk az autómentést, sőt külföldi autószállítás és mentés is szerepel tevékenységeink között, azonban leggyakrabban szállító járművünkkel a Dunakanyarban fog találkozni telephelyünk okán, így elsősorban Szentendre, Pomáz, Budakalász, Leányfalu, Tahi (Tahitótfalu), Dunabogdány, Visegrád valamint a Szentendrei Sziget: Pócsmegyer, Szigetmonostor, Horány, Surány és Kisoroszi településeinken találkozhat vállalkozásunkkal a leggyakrabban.

Milyen gépjárművek mentését vállaljuk?

A kerékpártól a motorkerékpáron, személygépjárműveken és kisteherautókon át a buszokig szinte bármilyen jármű szállítását vontatását meg tudjuk oldani. Legyen a jármű karambolos vagy műszaki hibás, ültetett sportautó vagy éppen luxus terepjáró, rallyautó vagy éppen vizi jármű: jacht vagy motorcsónak biztosan a legmegfelelőbb megoldással állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Autómentő járművünk biztosítással rendelkezik amelybe beleértendő a felelősség és rakománybiztosítás is.

Autószállítás külföldről

Lerobbant vagy műszaki hibás lett az autója külföldön? Balestben karambolos gépjárműve mozgásképtelenné vált? Drágálja a biztosító ajánlatát? Kérjen tőlünk ajánlatot külföldön rekedt autója hazaszállításához.